Barnevakt i Oslo? 

Finn favorittbarnevakten din hos Lotus Barnevakt!

 

Kjære foreldre og barnevakter!
Mitt navn er Ashley. Jeg er 24 år og utdannet Grafisk Designer. Jeg er veldig interessert i kunst, historie, psykologi og musikk. Jeg har jobbet med barn i alle år ved siden av studiene mine - helt siden jeg var 14 år gammel da jeg begynte å jobbe som assistent på en barneskole i London. Nå ser jeg frem til å bringe sammen familier og barnevakter i Oslo. Med min bakgrunn i barnepass, og som en freelancer, er jeg vant med å jobbe med mennesker, og er i stand til å håndtere stressende situasjoner på en effektiv måte. Jeg er ansvarsfull, pålitelig, organisert og omsorgsfull. Jeg går inn helhjertet, engasjert og gir 100% av meg selv i alt jeg gjør og jeg synes det er fantastisk å jobbe med Lotus Barnevakt! Jeg håper vi snakkes snart! - Ashley

 

 

 

 

Ønsker du å finne på noe morsomt i Oslo med barna dine? Her er våre beste tips om hva du kan finne på (informasjon fra visitoslo.com). Kos dere!

 

   1. Tusenfryd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norges største fornøyelsespark, med over 30 spennende attraksjoner, mange morsomme spill og flere hyggelige butikker og  spisesteder. TusenFryd har attraksjoner tilpasset alle aldersgrupper, og parken har en rekke berg- og dalbaner og   karuseller, samt tømmerrenne, radiobiler, husker og mye mer. I Barnas Fryd og Frydskogen er det egne attraksjoner for de aller minste barna. Om sommeren er BadeFryd åpen med store sklier, badeelv, basseng og plaskeområde. Rabatterte billetter kan kjøpes på tusenfryd.no.

 

   2. Leos Lekeland 

Stort innendørs lekeland med klatrestativ, ballhav, tunneler, trampoliner, sykler, kanoner, rutsjebaner og mye, mye mer. Åpent alle dager hele året! Kafé med barnemeny. Bursdagsselskaper. Alle barn må være i følge med en person over 16 år. Leos Lekeland finnes også på Grini i Bærum. 

 

   3. Norsk teknisk museum

Nasjonalmuseum for teknologi, industri, naturvitenskap og medisin - et eldorado for utforskende mennesker i alle aldre. Museet har over 80 prøv- selv-installasjoner, mer enn 25 temautstillinger om teknikk og medisin og spennende helge- og ferieprogram. I det digitale sløydverkstedet Teknoteket kan du skape fabelaktige konstruksjoner, lage oppfinnelser med elektronikk eller bygge fantasifulle biler som kan kjøres på den gigantiske bilbanen. For å få det til, kan alt fra hammer, sag og elektroniske byggesett til 3D-printere og laserskjærere tas i bruk. I Vitensenteret kan du leke og lære; alt fra å teste reaksjonstid og ta kule fargeblandede selfies til å jage virtuelle fisker og konkurrere med en venn om å ha mest hjernekontroll. Nasjonal medisinsk museum er integrert i Teknisk Museum, og inneholder medisinhistoriske utstillinger og samlinger av gjenstander, bøker og arkivalia. Undervisningsopplegg for grunn- og videregående skole. Museumskafé med italiensk og gresk mat, pølser, kaffe, is og kaker. Museumsbutikk med mange spennende og lærerike gaveideer.

 

   4. Oslo Reptilpark

En liten dyrepark midt i Oslo med over 100 dyr, deriblant kvelerslanger, snoker, gekkoer, øgler, pilgiftfrosk, vakre tarantelle, en dvergkrokodille, aper, skilpadder og fisk – og en sort enke, verdens giftigste edderkopp. Fôring av slanger, silkeaper, krokodillen og flere andre dyr hver tirsdag kl. 17.00. Når fôringen er slutt kan dere få hilse på en krypende, kravlende pytonslange! Oslo Reptilpark ligger i 1. etasje og underetasjen i St. Olavs gate 2. Gå gjennom portrommet og inn i bakgården, så finner du inngangen til venstre.

 

   5. Popsenteret

Interaktivt museum og opplevelsessenter for norsk musikk. Popsenteret holder til på Grünerløkka i hjertet av Oslo og er stedet for deg som ønsker å vite mer om og oppleve norsk populærmusikk på en helt ny måte. Over tre etasjer bruker Popsenteret spennende audiovisuell teknologi i utstillinger og interaktive opplevelser. Søk frem dine favorittlåter, reis i tidsmaskin, spill inn låter i studio og design eget platecover. Popsenteret viser også noen av de mest ettertraktede og sjeldne musikklenodier fra mer enn 100 år med norsk populærmusikk og -kultur. Med varierende utstillinger og interaktive installasjoner bys det på opplevelser helt utenom det vanlige. Et besøk på Popsenteret er et must for musikkelskere i alle aldre!
Arrangementskalender finnes på popsenteret.no.