Skal du organisere et bryllup eller en barnefest? Våre barnevakter kan være med på en fest også! Så har alle gjestene dine, både de små og store, en flott dag!

Barnevakt på ditt arrangement

Skal du organisere en fest, annen arrangement eller et bryllup? Har du eller gjestene dine barn? Eller har du tenkt å arrangere et barnefest og kan trenge en ekstra hjelpende hånd? Med barnevakter fra Lotus Barnevakt vil både du og barna dine ha en flott tid! Vi har håndplukket alle våre barnevakter etter en grundig intervjuprosess! Du vil alltid få en dyktig og ansvarlig barnevakt på arrangementet ditt!

Priser

Vi anbefaler 1 barnevakt per 8 barn. Kommer det barn under 4 år? Da anbefaler vi 1 barnevakt per 5 barn. Se på tabellen nedenfor for priser! Timelønnen per barnevakt er NOK 150. I tillegg kommer det et gebyr avhengig av antall barn som skal være med på arrangementet.

Aktiviteter

Barnevaktene våre er entusiastiske, flinke og pålitelige jenter! De leker med barna dine på festen og sørger for at alt går som planlagt. Du kan velge mellom en av våre brylluppakker. Søker du fortsatt etter inspirasjon for aktiviteter til barna? Her har du en liste med noen morsomme og originale ideer!

Håndverks/kreativitetspakke

Velger du håndverks/ kreativitetspakken sørger vi for at du får en hyggelig og allsidig barnevakt! Du disponerer et bord med noen tegne- eller håndverktøy og barnevakten tar seg av resten! Barnevakten holder et håndverkskurs og på slutten av dagen får det nygifte paret en signert portrett-tegning fra de små-kunstnerne!

Sportspakke

Disponer en ball, hoppetau, kritt eller annet sportsutstyr. Barnevakten tegner en fotballbane inkludert mål og barna koser seg hele dagen. Barna kan selvfølgelig også ta med sine egne favorittspill. Da er du sikker på at også de minste får en flott dag!

Bryllupsbingo!

Dette er noe som er veldig gøy for barna og hyggelig for gjestene. Barna får et bingokort av barnevakten med personbeskrivelser og de kan søke etter gjester som passer beskrivelsen. De spør om de kan få et signatur i rutene fra gjestene, og får en overraskelse om de vinner!

Kontakt oss

Send oss en e-post med spørsmål du har, og vi vil starte søket etter en barnevakt som kan hjelpe deg med det du ønsker! Har du et spesifikt eller andre spørsmål? Bare send oss en e-post, vi liker å jobbe sammen med og for deg!

Hilsen, Lotus Barnevakt.